Բաղադրիչներ
3 ձու
100 գ շաքարավազ
1 թ/գ վանիլային շաքարավազ
80 մլ ձեթ
125 գ յոգուրտ
250 գ ալյուր
11 գ փխրեցուցիչ
մուրաբա կամ մարմելադ
շաքարի փոշի
Կաղապարի չափը` 28*19
Պատրաստման եղանակը
Ձվերին ավելացնել վանիլային շաքարավազ, շաքարավազ և լավ հարել

Ընթացքում ավելացնել 80 մլ ձեթ

Ավելացնել յոգուրտ և շարունակել հարել

Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, խառնել, մաս-մաս ավելացնել ձվային զանգվածին և լավ խառնել

Կաղապարի մեջ կարագ քսել, ստացված զանգվածի մի մասը լցնել

Ավելացնել մուրաբա կամ մարմելադ, պատառաքաղի օգնությամբ ձևավորել, ապա ավելացնել խմորի մյուս մասը

Դարձյալ մուրաբա լցնել, ձևավորել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե

Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ