Ե՛վ համեղ, և՛ գեղեցիկ, և՛ հեշտ: Դդմիկով տորթ

Բաղադրիչներ

6 հատ դդմիկ

1 կապ սամիթ

3 ձու

5 ճ/գ ալյուր

աղ

սև պղպեղ

4 հատ լոլիկ

200 գ մայոնեզ

4 ատամիկ սխտոր

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկն անցկացնել քերիչով, ավելացնել աղ, թողնել 10 րոպե, ապա ճզմել` հեռացնելով ավելորդ հեղուկը

Ավելացնել մանրացրած սամիթ, 3 ձու, սև պղպեղ և լավ խառնել

Մաս-մաս ավելացնել ալյուր և լավ խառնել

Լցնել թավայի ամբողջ մակերեսի վրա և 2 կողմից տապակել

Մայոնեզին ավելացնել մանրացրած սխտոր, քսել առաջին շերտի վրա

Ավելացնել շրջանաձև կտրատած լոլիկ, դնել 2-րդ շերտը և այսպես շարունակ (կարելի է լոլիկի հետ ավելացնել նաև տապակած գազար)

20 րոպե թողեք սառնարանում և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում