Դու արդեն ունես այս հրաշք բաղադրատոմսը և շատ հեշտությամբ կկարողանաս պատրաստել իտալական հայտնի «Բիսկոտտի» թխվածքաբլիթները

Բաղադրիչներ

2 ձու

130 գ շաքարավազ

աղ

70 գ կարագ

1 նարնջի կեղևի քերուկ

300 գ ալյուր

1 թ/գ փխրեցուցիչ

60 գ նուշ

60 գ լոռամրգի չիր (կարելի է փոխարինել ցանկացած այլ չորամրգով)

Պատրաստման եղանակը

2 ձվին ավելացնել մի պտղունց աղ, շաքարավազ, լավ խառնել, ավելացնել փափուկ կարագ, լավ խառնել

Ավելացնել նարնջի կեղևի քերուկ, խառնել։ Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, խառնել, մի մասն ավելացնել ձվին և լավ խառնել

Ավելացնել լոռամրգի չիր, նուշ, ալյուրի մնացած մասը և խմոր հունցել

Բաժանել մասերի, ապա խողովակի ձև տալ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Կարող եք վայելել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում