Դեռ սեղանին չդրած` վերջանում է: Տապակած սմբուկ

Բաղադրիչներ

2 սմբուկ

2 ձու

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

սխտորի փոշի

150 գ յոգուրտ

110 գ ալյուր

80 գ պանիր

Պատրաստման եղանակը

Սմբուկները միջին երկարությամբ կտրատել, համեմել աղով, թողնել 15 րոպե

Առանձին տարայի մեջ 2 ձու կոտրել, ավելացնել յոգուրտ, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, սխտորի փոշի և լավ խառնել

Ավելացնել ալյուր, քերած պանիր և լավ խառնել

Սմբուկները չորացնել, թաթախել նախ ալյուրի, ապա պատրաստած սոուսի մեջ

Տապակել առատ ձեթի մեջ

Կարող եք մատուցել թթվասերային սոուսով )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում