Դդմիկով ջեռեփուկ
35 րոպե
Եթե դդմիկ սիրում եք, ապա անպայման փորձեք այս ճաշատեսակը: Այն թեթև է, հյութալի և պատրաստելու համար շատ ժամանակ չի պահանջում:
Բաղադրիչներ
- 400 գր դդմիկ
- 250 գր հավի փափկամիս
- 5 հատ կարտոֆիլ
- 3 հատ ձու
- 2 ճաշի գդալ թթվասեր
- աղ
- 100 գր պանիր
- 0.5 թեյի գդալ համեմունք նախատեսված հավի մսի համար
- 2 ատամիկ սխտոր
Պատրաստման եղանակը
1 Պանիրը անցկացնել քերիչով, կարտոֆիլը, դդմիկը և հավի փափկամիսը կտրատել ոչ մեծ կտորներով, լոլիկը կտրատել շրջաններով:
2 Կարտոֆիլը տապակել մի քանի րոպե, այնուհետև ավելացնել հավի փափկամիսը, աղը և հավի մսի համար նախատեսված համեմունքը, խառնել և տապակել 5–7 րոպե:
3 Տարայի մեջ լցնել ձուն, թթվասերը, ավելացնել ճզմած սխտոր, մի փոքր աղ և լավ հարել:
4 Ձևամանի մեջ բուսական յուղ քսել, շերտ–շերտ լցնել տապակած փափկամիսն ու կարտոֆիլը, այնուհետև՝ դդմիկը: (դդմիկը կարելի է համեմել աղով)
5 Վրան լցնել թթվասերով զանգվածը, շարել լոլիկները, այնուհետև ավելացնել պանիրը:
6 Դնել ջեռոցը 15–20 րոպե 200°C ջերմաստիճանում:
Բարի ախորժակ