Դդմիկով խրթխրթան ձողիկներ առանց մեկ գրամ ձեթի

Դդմիկով ձողիկներ
40 րոպե
Անչափ համեղ նախուտեստ: Կտորները ներսից փափուկ են և հյութալի:

Բաղադրիչներ

  • 2 հատ դդմիկ
  • 200 գ թթվասեր
  • 2-3 ատամիկ սխտոր
  • 100 գ չորահաց
  • 100 գ պանիր
  • աղ
  • սև պղպեղ

Սոուս

  • 150 գ թթվասեր
  • 2 ատամիկ սխտոր
  • սամիթ
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1 Դդմիկը խորանարդաձև կտրատել:
2 Սխտորը քերիչով անցկացնել, այն լցնել թթվասերի մեջ, ավելացնել աղ, պղպեղ և խառնել:
3 Պանիրը քերիչով անցկացնել և խառնել չորահացի հետ:
4 Դդմիկի կտրոները թաթախել նախ թթվասերով զանգվածի մեջ, ապա՝ չորահացով և պանրով: Կտորները դնել յուղաթերթով ծածկված թավայի մեջ:
5 Եփել մոտ 25 րոպե 180-200°С-ում:
6 Սոուսը պատրաստելու համար թթվասերը խառնել ճզմված սխտորի, մանր կտրատված սամիթի, աղի և պղպեղի հետ:
Բարի ախորժակ
Կիսվել Facebook-ում