Բաղադրիչներ
1 ձու
100 գ շաքարավա
նարնջի կեղև
100 մլ նարինջ
100 մլ ձեթ
310 գ ալյուր
1 թ/գ փխրեցուցիչ
50 գ շոկոլադ
շաքարի փոշի
Պատրաստման եղանակը
1 ձվին ավելացնել շաքարավազ, խառնել, ավելացնել նարնջի կեղևի քերուկ, նարնջի հյութ, ձեթ և լավ խառնել
Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ, լավ խառնել
Ավելացնել մանրացրած շոկոլադ, խառնել, 1-ական թ/գ դնել ջեռոցի տապակի մեջ, շաքարի փոշի ցողել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ