Գույները տրամադրություն են հաղորդում, իսկ համը ախորժակ: Տավարի մսով և բանջարեղենով աղցան

Բաղադրիչներ

300 գ տավարի միս

1 ճ/գ սոյայի սոուս

4 բուլղարական պղպեղ

1 գլուխ սոխ

3 ատամիկ սխտոր

2 վարունգ

2 լոլիկ

համեմ

կանաչ սոխ

100 մլ ձեթ

1 ճ/գ սոյաի սոուս

1 թ/գ 10% քացախ

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

համեմի աղացած սերմ

Պատրաստման եղանակը

Տավարի միսը միջին մեծությամբ, բարակ կտրատել, ավելացնել աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, համեմի աղացած սերմ, 1 ճ/գ սոյայի սոուս, լավ խառնել և թողնել 30 րոպե

Լավ տապակել, ծածկել կափարիչն ու թողնել 12-15 րոպե

Ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխ, մանրացրած սխտոր, լավ խառնել, թողնել 3 րոպե, ավելացնել եռանկյունաձև կտրատած պղպեղ, թողնել 2 րոպե և վերցնել կրակից

Վարունգը, լոլիկը եռանկյունաձև կտրատել, ավելացնել ստացված տապակը, աղ, սև և կարմիր պղպեղներ, համեմի աղցած սերմ, 1 ճ/գ սոյայի սոուս, քացախ, մանրացրած համեմ, կանաչ սոխ և լավ խառնել: Ծածկել և 1 ժամ թողնել սառնարանում

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում