Բույրն ուղղակի արբեցնող է` համն անկրկնելի: Խոզի տապակծ միս

Բաղադրիչներ

500 գ խոզի փափկամիս

110 մլ կաթ

1/3 թ/գ քրքում

1 ճ/գ սոյայի սոուս

¼ թ/գ սև պղպեղ

աղ

1 բուլղարական պղպեղ

2 ճ/գ ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Միսը միջին երկարությամբ կտրատել, 15 րոպե տապակել, ավելացնել կաթ, թողնել ևս 12-13 րոպե

Ավելացնել միջին երկարությամբ կտրատած պղպեղ, քրքում, աղ, սև պղպեղ, սոյայի սոուս, լավ խառնել, թողնել 5 րոպե

Կարող եք մատուցել ցանկացած խավարտով )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում