Բյուջետային, օգտակար և առանց շաքարի: Վարսակի փաթիլներով թխվածք

Բաղադրիչներ

4 բանան

30 գ կակաո

1 թ/գ դարչին

300 գ վարսակի փաթիլներ

ընկույզ

Պատրաստման եղանակը

2 հատ բանանին ավելացնել կակաո, դարչին և բլենդերով հարել

Լցնել վարսակի փաթիլների վրա, լավ խառնել, բաժանել 2 մասի

Մի մասը լցնել կաղապարի մեջ, հավասարապես տարածել

1 բանան վերցնել շրջանաձև կտրատել, շարել կաղապարի մեջ, ապա ավելացնել խմորի մնացած մասը` հավասարապես տարածել

Ծածկել սննդային պոլիէթիլենով և 3 ժամ (ցանկալի է 1 գիշեր) թողնել սառնարանում

1 բանանին ավելացնել 1 ճ/գ կակաո, բլենդերով հարել և լցնել թխվածքի վրա

Զարդարեք մանրացրած ընկույզով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում