Բանջարեղենի պատրաստման այսպիսի տարբերակներն ուղղակի հրաշք են: Մարինացված դդմիկ

Բաղադրիչներ

1 կգ դդմիկ

2 հատ բուլղարական պղպեղ

4-5 ատամիկ սխտոր

1 ճ/գ աղ

0,5 թ/գ սև պղպեղ

0,5 ճ/գ շաքարավազ

սամիթ

մաղադանոս

3 ճ/գ ձեթ

1 թ/գ քացախաթթու

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկները շրջանաձև կտրատել, ավելացնել 1 ճ/գ աղ, լավ խառնել և թողնել 1 ժամ

Եթե դդմիկները ճզմելիս չեն փոխում իրենց տեսքը, չեն ջրաքամվում` թողնել ևս մի քանի րոպե, այնուհետև լավ ճզմել և լցնել խոր տարայի մեջ

Ավելացնել երկարությամբ կտրատած պղպեղ, կտրատած սամիթ, մաղադանոս, ճզմած սխտոր, շաքարավազ, սև պղպեղ, ձեթ, քացախաթթու և լավ խառնել

Թողեք 20 րոպե, ապա մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում