Արքայական նախուտեստ՝ նրբահամ, գեղեցիկ և նրբաճաշակ։ Լցոնած սունկ

Բաղադրիչներ

8 հատ սունկ

1 բրոկկոլի

1 ճ/գ մայոնեզ

2 ատամիկ սխտոր

Սև և կարմիր պղպեղներ

Աղ

1 ձու

100 գ պանիր

1 ճ/գ ալյուր

Պատրաստման եղանակը

Սնկի միջուկները հեռացնել։ Մայոնեզին ավելացնել սև և կարմիր պղպեղներ, ճզմած սխտոր, լավ խառնել։ Սնկերի ներսը պատել ստացված խառնուրդով

Բրոկկոլին 5 րոպե թողնել եռացող աղաջրի մեջ, ապա մանրացնել, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, ավելացնել 1 ձու և լավ խառնել

Ավելացնել քերած պանիր, ալյուր, լավ խառնել և ստացված զանգվածից գնդիկներ ձևել (յուրաքանչյուր անգամ ձեռքերը ջրով թրջել)

Ստացված գնդիկները դնել սնկերի մեջ։ Գեղեցկության համար կարելի է մեկ սնկի մեջ պանիր և 1 ձվի դեղնուց դնել։ Դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 15 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում