Արքայական ընթրիք է, որն ուղղակի տոն կդարձնի ձեր ընտանեկան երեկոները։ Հավի միսը՝ բանջարեղենով

Բաղադրիչներ

1 կգ հավի բուդ և թևիկ

1 թ/գ օրեգանո

1 թ/գ աղ

0,5 թ/գ սև պղպեղ

ձիթայուղ

1 պղպեղ

200 գ սունկ

1 գազար

1 ցողուն պրաս սոխ՝ ըստ ցանկության

4 կարտոֆիլ

2 ճ/գ կարագ

1/2 սոխ

4 ատամիկ սխտոր

100 մլ քաղցր սոուս՝ չիլլի

3 ճ/գ մեղր

1 ճ/գ մանանեխ

3 ճ/գ սոյայի սոուս

3 ճ/գ կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը

Պղպեղը, սունկը, գազարը, պրաս սոխը, կարտոֆիլը միջին մեծությամբ կտրատել լցնել ջռոցի տապակի մեջ, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, 1/2 թ/գ օրեգանո, սև պղպեղ, աղ, 2 ճ/գ ձիթայուղ և լավ խառնել

Յուղաթուղթը թրջել, ծածկել բանջարեղենը և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե

Առանձին տապակել մանրացրած սոխ և սխտոր, ավելացնել արդեն պատրաստ բանջարեղենին և խառնել

Հավի մսին ավելացնել աղ, սև պղպեղ, օրեգանո, 2 ճ/գ ձիթայուղ, լավ խառնել և թողնել 15-20 րոպե

Տապակել 2 կողմից 2-ական րոպե և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Քաղցր սոուսին ավելացնել մեղր, մանանեխ, կիտրոնի հյութ, լավ խառնել, ստացված սոուսով պատել մսերը և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում