Բաղադրիչներ
1 խնձոր
1 ձու
30 գ շաքարավազ
150 գ յոգուրտ
1 կիտրոնի կեղև
140 գ ալյուր
0,5 թ/գ փխրեցուցիչ
2 ճ/գ շաքարի փոշի
դարչինի փոշի
Պատրաստման եղանակը
Խնձորը մաքրել, քերիչով անցկացնել
Ձուն և շաքարավազը խառնել իրար, ավելացնել յոգուրտ, խառնել
Ավելացնել խնձորը, կիտրոնի կեղևը և լավ խառնել
Ավելացնել ալյուր, փխրեցուցիչ և խառնել
Թավայի մեջ մի քիչ ձեթ լցնել, ստացված զանգվածը ալադիների պես տապակել
Առանձին տարայի մեջ շաքարի փոշի լցնել, մի պտղունց դարիչին ավելացնել
Ցանել ալադիների վրա և մատուցել )))
Բարի ախորժակ