Առանց ձվի հիանալի թխվածքաբլիթներ ընդամենը 20 րոպեում

Թխվածքաբլիթներ
Նուրբ և թեթև թխվածքաբլիթներ՝ սուրճի հետ վայելելու համար:

Բաղադրիչներ

  • 200 գ ալյուր
  • 60 մլ բուսայուղ
  • 70 գ շաքարավազ
  • 1 տուփ վանիլին
  • 60 մլ ջուր
  • 4 գ փխրեցուցիչ
  • աղ
  • շագանակագույն կամ սպիտակ շաքարավազ

Պատրաստման եղանակը

1 Ջրին ավելացնել վանիլինը, աղը, բուսայուղը, շաքարավազը, և ձեռքով հարել:
2 Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչը, և քիչ–քիչ ավելացնել:
3 Խմորը պնդանալու ընթացքում կարող եք խառնել պատառաքաղով:
4 Այնուհետև խմորը ծածկել սննդային տոպրակով, և դլել սառնարանը 15 րոպե:
5 Խմորից ստանալ փոքրիկ կտորներ, ձևավորել ըստ վանկության, վրան ցանել շաքարավազը:
6 Թխել ջեռոցում 180°C տաքությամբ՝ 20-25 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Կիսվել Facebook-ում