Առանց թխելու, առանց ժելատինի և ձվի, շատ նուրբ և համեղ աղանդեր

Բաղադրիչներ

1 լ կաթ

120 գ ալյուր

25 գ եգիպտացորենի օսլա

170 գ շաքարավազ

20 գ կարագ

10 գ վանիլային շաքարավազ

100 գ բոված գետնանուշ և ընկույզ

50 գ մուգ սոկոլադ

կոկոսի փաթիլներ

Պատրաստման եղանակը

Կաթսայի մեջ կաթ լցնել, ավելացնել շաքարավազ, վանիլային շաքարավազ, ալյուր, եգիպտացորենի օսլա և լավ խառնել (գնդիկներ չպետք է լինեն)

Կաթսան դնել միջին ջերմության կրակի վրա և անընդհատ խառնել: Հենց սկսի եռալ` թողնել եռա ևս 2 րոպե, ապա ավելացնել կարագ, լավ խառնել և վերցնել կրակից

Կրեմը լցնել նախընտրելի տարաների մեջ (տվյալ դեպքում 250գ բաժակ), ծածկել սննդային պոլիէթիլենով և դնել սառնարանում 1,5-2 ժամ

Արդեն սառած կրեմը հանել տարաներից, կիսել, կողային մասերը թաթախել մանրացրած գետնանուշի և ընկույզի մեջ (կարելի է վերցնել ցանկացած ընկուզեղեն)

Վերևի հատվածին հալեցրած մուգ շոկոլադ և կոկոսի փաթիլներ լցնել

Մեր գեղեցկուհին պատրաստ է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում