Անուշաբույր, հագեցնող, շատ գեղեցիկ և համեղ ուտեստ: Կարտոֆիլով և մսով ռուլետ

Բաղադրիչներ

3 հատ կարտոֆիլ

1 գլուխ սոխ

100 գ պանիր

աղ

սև պղպեղ

մաղադանոս

2 ձու

խճողակի համար`

300 գ աղացած միս

1 գլուխ սոխ

2 ատամիկ սխտոր

ձիթայուղ

½  կարմիր, ½  դեղին պղպեղ

1 թ/գ աղ

0,5 թ/գ սև և կարմիր պղպեղներ

0,5 թ/գ աղացած կոճապղպեղ

0,5 թ/գ քիմիոն

0,5 թ/գ կարրի

4 ճ/գ ջուր

1 թ/գ տոմատի մածուկ

մաղադանոս

պանիր

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով, քամել

Սոխն անցկացնել քերիչով և ավելացնել կարտոֆիլին։ Համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, քերած պանիր

Ավելացնել ձու և լավ խառնել

Ջեռոցի տապակի վրա յուղաթուղթ փռել, ստացված զանգվածը լցնել, հավասարապես տարածել և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 30 րոպե

Խճողակի պատրաստման համար անհրաժեշտ է սոխը, սխտորը կիսալուսնաձև կտրատել և 2 րոպե տապակել ձիթայուղով

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պղպեղները, աղացած միսը

Համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, կարրիով, քիմիոնով, իմբիրով և լավ խառնել

Ավելացնել տոմատի մածուկ, ջուր, լավ խառնել, թողնել միջին ջերմության վրա 2-3 րոպե

Ավելացնել մաղադանոս և վերցնել կրակից

Կարտոֆիլի վրա պանիր դնել

Ավելացնել տապակած միսն ու ռուլետի պես փաթաթել

Մի քանի կտոր պղպեղ շարել, քերած պանիր ավելացնել և դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում