Աննկարագրելի համ ունի: Հարմար է և՛ տոնական, և՛ ամենօրյա սեղանի համար: Բանջարեղենային աղցան

Բաղադրիչներ

1 ծաղկակաղամբ

1 գլուխ սխտոր + 200 մլ եռման ջուր

800 գ հավի կրծքամիս

1 ձու

1 թ/գ աղ

1/3 թ/գ սև պղպեղ

5-6 ճ/գ եգիպտացորենի օսլա

3 ճ/գ սոյայի սոուս

800 գ լոլիկ

800 գ վարունգ

3-4 բուլղարական պղպեղ

համեմ + 2 ատամիկ սխտոր

1 թ/գ համեմի աղացած սերմ

1 թ/գ կարմիր քաղցր պղպեղ

0,5 թ/գ կարմիր կծու պղպեղ

տաքացրած ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Ծաղկակաղամբը դնել եռացող ջրի մեջ և ևս 5-7 րոպե եռացնել

1 գլուխ սխտորը կտրատել, եռման ջուր ավելացնել և 10 րոպե թողնել մի կողմ

Հավի կրծքամիսը կտրատել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, ձու, եգիպտացորենի օսլա, սոյայի սոուս, լավ խառնել և 40 րոպե թողնել մի կողմ

Տապակել լավ տաքացրած ձեթի ձեթի մեջ

Լոլիկը, պղպեղն ու վարունգը բաժանել միջին մեծության կտորների

Ավելացնել ծաղկակաղամբը, տապակած հավի միսը, մանրացրած համեմն ու սխտորը, 1 թ/գ աղ

Համեմի աղացած սերմը, կարմիր քաղցր և կծու պղպեղները խառնել իրար, ավելացնել 2 ճ/գ տաքացրած ձեթ, խառնել, ավելացնել առանձնացրած սխտորի ջուրը, լավ խառնել և ավելացնել մյուս բաղադրիչներին

Խառնել, 30 րոպե թողնել սառնարանում և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում