Բաղադրիչներ
4 խոշոր խաշած կարտոֆիլ
2 խաշած ձու
1 գլուխ սոխ
1 գազար
1 կանաչ պղպեղ
1/2 կարմիր պղպեղ
100 գ ֆետա պանիր
100 գ ցանկացած այլ տեսակի պանիր
1 ձու
100 գ ալյուր
աղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գազար, թողնել 3-4 րոպե: Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գունավոր պղպեղները, թողնել ևս 3-4 րոպե և վերցնել կրակից
Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պանիր, ձու և լավ խառնել
Խաշած կարտոֆիլը ճզմել, ավելացնել 1 ձու, ալյուր, աղ և լավ խառնել
Կելսի սիլիկոնե ձևի ներսը պատել ձեթով, 1 ճ/գ կարտոֆիլ դնել (յուրաքանչյուր անգամ գդալը թաթախել ձեթի մեջ), հավասարապես տարածել
1 թ/գ բանջարեղենային խճողակ լցնել, ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բաղադրիչներ
4 խոշոր խաշած կարտոֆիլ
2 խաշած ձու
1 գլուխ սոխ
1 գազար
1 կանաչ պղպեղ
1/2 կարմիր պղպեղ
100 գ ֆետա պանիր
100 գ ցանկացած այլ տեսակի պանիր
1 ձու
100 գ ալյուր
աղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գազար, թողնել 3-4 րոպե: Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գունավոր պղպեղները, թողնել ևս 3-4 րոպե և վերցնել կրակից
Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պանիր, ձու և լավ խառնել
Խաշած կարտոֆիլը ճզմել, ավելացնել 1 ձու, ալյուր, աղ և լավ խառնել
Կելսի սիլիկոնե ձևի ներսը պատել ձեթով, 1 ճ/գ կարտոֆիլ դնել (յուրաքանչյուր անգամ գդալը թաթախել ձեթի մեջ), հավասարապես տարածել
1 թ/գ բանջարեղենային խճողակ լցնել, ավելացնել քերած պանիր և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ