Կարտոֆիլով կոտլետներ
Ամենահամեղ կարտոֆիլային կոտլետները, որ երբևէ փորձել եք:
Բաղադրիչներ
- 800 գ կարտոֆիլ
- 2 ճաշի գդալ եգիպտացորենի օսլա
- 100 գ պանիր
- 2 հատ ձու
- ալյուր
- պաքսիմատ
- մաղադանոս
- խոզապուխտ
- հոլանդական պանիր
- աղ
- սև պղպեղ
- բուսայուղ
Պատրաստման եղանակը
1 Կարտոֆիլը խաշել, պատրաստել խյուս:
2 Ավելացնել մի փոքր կտրատված մաղադանոս:
3 Ավելացնել օսլան, պանիրը քերել վրան:
4 Ավելացնել աղը և սև պղպեղը, և լավ խառնել: Դնել սառնարանի մեջ 15 րոպե:
5 Ձեռքով ստանալ գնդիկներ, վրան դնել մի քանի շերտ պանիր՝ ըստ նախասիրության, ավելացնել խոզապուխտը, և վրան ավելացնել մի փոքր խյուս, և ստանալ կոտլետի ձևը:
6 Կոտլետները թաթախել ալյուրի մեջ, այնուհետև թաթախել ձվի մեջ, հետո պաքսիմատ ցանել վրան:
7 Տապակել բուսայուղով՝ մինչև վերին շերտը կարմրի:
Բարի ախորժակ:
Պատրաստում ենք սիրով:
Պատրաստում ենք սիրով: