Այսօրվա ընթրիքը կլինի տարբերվող, հագեցնող և չափազանց համեղ: Մսով և կաղամբով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

150 գ կաղամբ

500 գ աղացած միս

2 ատամիկ սխտոր

1 գլուխ սոխ

3 ճ/գ ալյուր

1 թ/գ աղ

0,5 թ/գ սև պղպեղ, կարմիր պղպեղ

0,5 թ/գ ուրց, քիմիոն

3 ճ/գ ձեթ, մաղադանոս

2 ձու

Լցոնելու համար`

5 խաշած կարտոֆիլ

150 գ պանիր

30 մլ կաթ

1 թ/գ աղ, սև պղպեղ, ուրց

2 ճ/գ տոմատի մածուկ + 300 մլ եռման ջուր

Պատրաստման եղանակը

Կաղամբը կտրատել, մի փոքր ճզմել, ավելացնել աղացած միս, ճզմած սխտոր, քերած կամ աղացած սոխ, ալյուր, աղ, սև պղպեղ, մանրացրած մաղադանոս, ձեթ և լավ խառնել

Ավելացնել 2 ձու, լավ խառնել, կոտլետներ ձևել և դնել կաղապարի մեջ (նախապես ձեթ քսել): Յուրաքանչյուրի ներսը մի փոքր բացել (բնի պես) և դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե

Խաշած կարտոֆիլը ճզմել, ավելացնել 50 գ քերած պանիր, կաթ, աղ, սև պղպեղ, ուրց և լավ խառնել

Լցոնել արդեն պատրաստ միսը, ավելացնել 100 գ քերած պանիր: Տոմատի մածուկին ավելացնել եռման ջուր և ավելացնել ընդհանուր ուտեստին: Դնել 220°С տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում