Այսօրվա ընթրիքը կառանձնանա իր յուրօրինակությամբ: Լավաշով և հավի մսով կարկանդակ

Բաղադրիչներ

400 գ հավի դոշ

5-6 հատ կարտոֆիլ

2 գլուխ սոխ

աղ

սև պղպեղ

զիրա

սխտորի փոշի

3 հատ լավաշ

1 ձու

1 ճ/գ կաթ

1 ճ/գ ձեթ

Պատրաստման եղանակը

Միսը խորանարդաձև կտրատել

Կարտոֆիլն ու սոխը խորանարդաձև կտրատել և ավելացնել մսին: Համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել մի պտղունց զիրա, սխտորի փոշի և լավ խառնել

Կաղապարի մեջ լավաշ դնել (եթե կլոր են, ապա մեկը դնել կենտրոնում, 5-ը կողային մասերում շարել, ևս մեկը դնել վերևում: Եթե երկար լավաշներ են, ապա կարելի է պարզապես 3 հատ տարբեր ուղղություններով դնել և ծածկել)

Լցնել խճողակը

Ծածկել լավաշով, ձվին կաթ ավելացնել և քսել լավաշին: Մի քանի տեղից ծակծկել (ցանկության դեպքում կարող եք քնջութ շաղ տալ), դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40-50 րոպե

Թողնել սառչի, ապա կտրատել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում