Բաղադրիչներ
3 հատ խոշոր կարտոֆիլ
1 գլուխ սոխ
1 կարմիր պղպեղ
2 հատ լոլիկ
4 ձու
մաղադանոս
աղ
սև պղպեղ
100 գ պանիր
1 ճ/գ կարագ
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլն անցկացնել քերիչով

Սոխն անցկացնել մանր քերիչով, ավելացնել կարտոֆիլին և լավ խառնել

Լոլիկն ու պղպեղը կտրատել

Թավայի մեջ ձեթ լցնել, ավելացնել կարտոֆիլը, ապա լոլիկն ու պղպեղը, լավ խառնել և 15 րոպե տապակել

Ավելացնել ½ թ/գ աղ, սև պղպեղ, կարագ և լավ խառնել

Հարթեցնել, ավելացնել քերած պանիր

Առանձին տարայի մեջ 4 ձու կոտրել, համեմել աղով, սև պղպեղով և լավ խառնել: Ավելացնել մանրացրած մաղադանոս և լավ խառնել

Լցնել տապակի վրա, տարածել, ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակի վրա 5 րոպե

Ափսեյի օգնությամբ շրջել, տապակել մյուս կողմն ու վերցնել կրակից

Ճաշակելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ