Այսպիսի համեղ կոտլետներ կարող եք պատրաստել հենց դու՛ք: Կարտոֆիլով և մսով կոտլետներ

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

ձիթայուղ

2 ատամիկ սխտոր

1 կարմիր պղպեղ

300 գ աղացած միս

աղ

սև և կարմիր պղպեղներ

քիմիոն

մաղադանոս

1 կգ խաշած կարտոֆիլ

60 գ պանիր

2 ճ/գ ալյուր

2 ձու

պաքսիմատ

ալյուր` թաթախելու համար

պանիր

Պատրաստման եղանակը

Սոխն ու սխտորը մանրացնել, 2 րոպե տապակել ձիթայուղով, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած պղպեղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել թույլ կրակին 3-4 րոպե

Ավելացնել աղացած միս, թողնել 5 րոպե, ապա համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, քիմիոնով և թողնել ևս 5 րոպե: Ավելացնել մաղադանոս և վերցնել կրակից

Խաշած կարտոֆիլը ճզմել, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել մաղադանոս, քերած պանիր, 2 ճ/գ ալյուր, լավ խառնել և թողնել 15 րոպե

Դատարկ ափսեյի մեջ ձեթ քսել, 1 ճ/գ կարտոֆիլ դնել, շրջանաձև բացել, 1 կտոր պանիր դնել, ավելացնել 1-1,5 ճ/գ տապակած միս

Եվս 1 ճ/գ կարտոֆիլ վերցնել, շրջանաձև բացել և դնել մսի վրա

Անկյուններն ամրացնել, թաթախել նախ ալյուրի, ապա ձվի և պաքսիմատի մեջ

2 կոմղից տապակել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում