Այսպիսի համեղ ընթրիքից ոչ ոք չի կարող հրաժարվել: Շատ հետաքրքիր և տարբերվող ջեռեփուկ` սնկով, կարտոֆիլով և հավի մսով

Բաղադրիչներ

170 գ պանիր

1 գլուխ սոխ

2 ատամիկ սխտոր

12-15 հատ սունկ

ձիթայուղ

կարագ

4 հատ կարտոֆիլ

Չերի լոլիկ

1 կգ հավի կրծքամիս կամ բդիկներից առանձնացնել փափուկ հատվածները

մաղադանոս

Պատրաստման եղանակը

Պանիրը քերիչով անցկացնել, ավելացնել, սխտոր, ցանկացած ձեր սիրելի համեմունքներից և խառնել

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, սունկը բաժանել միջին չափի կտորների

Թավայի մեջ ձիթայուղ լցնել, 1 կտոր կարագ դնել, տապակել նախ սոխը, ապա ավելացնել սունկը

Կարտոֆիլը մաքրել, շրջանաձև կտրատել: Հրակայուն տարայի մեջ մի քիչ ձեթ լցնել, կարտոֆիլները շարել, մի քանի հատ լոլիկ վերցնել, կիսել, ավելացնել կարտոֆիլին, այնուհետև մի քիչ պանիր ավելացնել

Հավի միսը խորանարդաձև կտրատել, համեմել աղով, սև պղպեղով և ավելացնել ընդհանուր զանգվածին

Նորից ավելացնել լոլիկ, պանիր

Ավելացնել տապակած սունկը, ապա պանիր ցանել և դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե

Զարդարել մաղադանոսով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում