Բաղադրիչներ
400 գ կարտոֆիլ
300 գ սունկ
100 մլ ջուր
50 գ ալյուր
1 գլուխ սոխ
1 ճ/գ տոմատի մածուկ
սամիթ
աղ
սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Կարտոֆիլը խաշել և ճզմել, սունկը և սոխը կտրատել, տապակել, տոմատի մածուկը ջրով բացել, համեմել աղով, սև պղպեղով
Կարտոֆիլին ավելացնել ձեթ, ալյուր, լավ խառնել (պետք է ստացվի փափուկ խմորի պես),և սննդային պոլիէթիլենի վրա ուղղանկյունաձև տարածել
Կարտոֆիլի վրա լցնել տապակած սունկը, ռուլետի պես փաթաթել և կտրտել
Դնել հրակայուն տարայի մեջ, լցնել տոմատի մածուկով սոուսը (ցանկության դեպքում կարելի է նաև քերած պանիր ավելացնել) և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե
Կարող եք զարդարել մանրացրած սամիթով և մատուցել )))
Բարի ախորժակ