Բաղադրիչներ
7 հավի բդիկ
2 ճ/գ տոմատի մածուկ
3 ճ/գ ձիթայուղ
աղ, սև պղպեղ, քրքում, ուրց
200մլ եռման ջուր
3 կարտոֆիլ
4 գազար
1 գլուխ սոխ
1 պղպեղ
5 ատամիկ սխտոր
Պատրաստման եղանակը
Բդիկների վրա կտրվածքներ անել

Տոմատի մածուկին ավելացնել ձիթայուղ աղ, սև պղպեղ, քրքում, ուրցб 50 մլ ջուր և լավ խառնել

Բդիկները թաթախել ստացված սոուսի մեջ և թողնել 1 ժամ

Կաղապարի մեջ լցնել կիսալուսնաձև կտրատած կարտոֆիլ, սոխ, գազար, պղպեղ, սխտոր

Ավելացնել բդիկները

Սոուսի մնացած մասին 150 մլ եռման ջուր և մի պտղունց աղ ավելացնել, խառնել և լցնել ընդհանուր ուտեստի վրա

Ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե: Հանել փայլաթիթեղը և ևս 15 րոպե թողնել ջեռոցում

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ