Այսպիսի համեղ բդիկներ դուք դեռ չեք փորձել` չափազանց ախորժելի, գունեղ և համեղ: Հավի բդիկները` բանջարեղենով

Բաղադրիչներ

7 հավի բդիկ

2 ճ/գ տոմատի մածուկ

3 ճ/գ ձիթայուղ

աղ, սև պղպեղ, քրքում, ուրց

200մլ եռման ջուր

3 կարտոֆիլ

4 գազար

1 գլուխ սոխ

1 պղպեղ

5 ատամիկ սխտոր

Պատրաստման եղանակը

Բդիկների վրա կտրվածքներ անել

Տոմատի մածուկին ավելացնել ձիթայուղ աղ, սև պղպեղ, քրքում, ուրցб 50 մլ ջուր և լավ խառնել

Բդիկները թաթախել ստացված սոուսի մեջ և թողնել 1 ժամ

Կաղապարի մեջ լցնել կիսալուսնաձև կտրատած կարտոֆիլ, սոխ, գազար, պղպեղ, սխտոր

Ավելացնել բդիկները

Սոուսի մնացած մասին 150 մլ եռման ջուր և մի պտղունց աղ ավելացնել, խառնել և լցնել ընդհանուր ուտեստի վրա

Ծածկել փայլաթիթեղով և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 50 րոպե: Հանել փայլաթիթեղը և ևս 15 րոպե թողնել ջեռոցում

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում