Բաղադրիչներ
1 գլուխ սոխ
2 գազար
250 գ շամպինյոն
1 բաժակ (250 մլ) հնդկաձավար
2 բաժակ ջուր
1 թ/գ աղ
1/3 թ/գ սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակը
Սոխը խորանարդաձև կտրատել, 2 րոպե տապակել, ավռլացնել խորանարդաձև կտրատած գազար, թողնել 3 րոպե
Ավելացնել կտրատած սունկ, թողնել 3 րոպե
Ավելացնել հնդկաձավար, 2 բաժակ ջուր, աղ, թողնել եռա, ապա ծածկել կափարիչն ու թողնել 20 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ