Այսպիսի բլիթներից երբեք չեք հոգնի: Կաթնաշոռային բլիթներ

Բաղադրիչներ

2 ձու

60 գ շաքարավազ

250 գ կաթնաշոռ

250 գ ալյուր

2 ճ/գ ձեթ

վանիլին

աղ

7 գ փխրեցուցիչ

շաքարի փոշի` ըստ ցանկության

Պատրաստման եղանակը

2 ձվին ավելացնել շաքարավազ, մի պտղունց աղ, լավ խառնել, ավելացնել կաթնաշոռ, լավ խառնել, ավելացնել ձեթ` խառնել

Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, ապա մաս-մաս ավելացնել ընդհանուր զանգվածին, խառնել, այնուհետև խմոր հունցել

Միջին մեծության գնդիկներ ձևել, պատել ձվի դեղնուցով և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե

Շաքարի փոշի ցանեք և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում