Բաղադրիչներ
1 սմբուկ
1 ճ/գ եգիպտացորենի օսլա
2 վարունգ
2 լոլիկ
ընկույզ
համեմ
2 թ/գ քնջութի յուղ
1 ճ/գ սոյայի սոուս
աղ
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկը մաքրել, 15 րոպե թողնել աղաջրի մեջ, թաթախել եգիպտացորենի օսլայի մեջ և տապակել առատ ձեթի մեջ
Հանել թավայից, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած վարունգ, լոլիկ
Ավելացնել քնջութի յուղ, աղ, սոյայի սոուս, մանրացրած ընկույղ և մատուցել )))
Բարի ախորժակ