Այսպիսի աղցանը կարելի է ամեն օր պատրաստել: Թեթև, արագ, համեղ և բյուջետային աղցան` գազարով և ձվով

Բաղադրիչներ

500 գ գազար

150 գ պանիր

4 խաշած ձու

250 գ թթվասեր

2 ատամիկ սխտոր

1 թ/գ կիտրոնի հյութ

Համեմ

աղ

Պատրաստման եղանակը

Գազարը քերել կորեական ձևով կամ բարակ, երկար կտրատել: 1 ատամիկ սխտորը մի քանի վայրկյան տապակել, ապա ավելացնել գազարն ու թողնել 3-4 րոպե։ Ավելացնել աղ, կիտրոնի հյութ, թողնել ևս 1 րոպե և վերցնել կրակից

Տապակած գազարին ավելացնել խոշոր կտրատած ձու, քերած պանիր, մանրացրած համեմ, թթվասեր, 1 ատամիկ ճզմած սխտոր, լավ խառնել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում