Այսուհետ դուք հենց ա՛յս բաղադրատոմսով կպատրաստեք սպագետտին: Սպագետտին` ձվային սոուսով

Բաղադրիչներ

200 գ սպագետտի

2 ձու

2 ճ/գ քացախ

20-30 գ ռեհան

30 գ պարմեզան պանիր

1 ատամիկ սխտոր

աղ

սև պղպեղ

ձիթայուղ

Պատրաստման եղանակը

2 ձու խաշել` ջրի մեջ 2 ճ/գ քացախ լցնելով

Ձուն, ռեհանը լցնել բլենդերի մեջ, ավելացնել 3-4 ճ/գ ջուր, 4 ճ/գ ձիթայուղ, աղ, սև պղպեղ, պարմեզան պանիր և հարել

Սպագետին խաշել

Թավայի մեջ ձիթայուղ լցնել, 1 ատամիկ սխտոր դնել, 1 րոպե տապակել և հանել

Սպագետտիի ջրից 3 ճ/գ լցնել թավայի մեջ, ապա ավելացնել սպագետտին, 3-4 րոպե թողնել

Ավելացնել սոուսը, լավ խառնել

Ձիթայուղ ավելացնել և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում