Բաղադրիչներ
600 գ շամպինյոն
ձիթայուղ
1 գլուխ սոխ
½ պղպեղ
1 ատամիկ սխտոր
200 գ աղացած միս
աղ
սև և կարմիր պղպեղներ
կոճապղպեղ
պանիր չեդեր
60 մլ տոմատի սոուս
60 մլ ջուր
120 գ պանիր մոցարելլա
մաղադանոս
օրեգանո
Պատրաստման եղանակը
Սոխը, սխտորը, պղպեղը մանրացնել և 3 րոպե տապակել ձիթայուղով
Ավելացնել աղացած միսը, համեմել աղով, սև և կարմիր պղպեղներով, կոճապղպեղով և թողնել միջին ջերմության կրակին 10 րոպե
Ավելացնել տոմատի սոուսը, թողնել 1 րոպե, ավելացնել 60 մլ ջուր, լավ խառնել և թողնել կրակին այնքան, որ ջուրն ամբողջությամբ գոլորշիանա
Ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, 1 կտոր չեդեր պանիր, լավ խառնել և վերցնել կրակից
Սնկերի ոտիկները հեռացնել, յուրաքանչյուրի մեջ մի քիչ ձիթայուղ, աղ լցնել, ստացված խճողակից 1-ական թ/գ դնել, ավելացնել պանիր մոցարելլա, օրեգանո, ձիթայուղ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 20 րոպե
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ