Այս ուտեստը գրավում է բոլորին իր գեղեցկությամբ և հետաքրքիր համով: Խոզապուխտով և կարտոֆիլով ջեռեփուկ

Բաղադրիչներ

5 հատ խաշած կարտոֆիլ

400 գ խազապուխտ

50 գ պանիր

կանաչ սոխ

1 ձու

2 հատ լոլիկ

250 գ մոցարելլա պանիր

3 ճ/գ հալած կարագ

2 ճ/գ պաքսիմատ

Պատրաստման եղանակը

Խոզապուխտն անցկացնել մսաղացով կամ բլենդերով

Ավելացնել քերած պանիր, մանրացրած կանաչ սոխ

Ավելացնել ձու, պաքսիմատ և ձեռքով լավ խառնել

Ստացված զանգվածից գնդիկներ անել

Կարտոֆիլը, լոլիկը և մոցարելլա պանիրը շրջանաձև կտրատել

Հրակայուն տարայի մեջ հալած կարագ լցնել, 2 ճ/գ պաքսիմատ ցողել

Բոլոր մթերքները ուղղահայաց շարել` կարտոֆիլ, լոլիկ, պանիր, կարտոֆիլ, խոզապուխտով գնդիկ և այսպես շարունակ

Դնել 200°С տաքացրած ջեռոցում 25 րոպե

Համտեսե՛ք, քանի դեռ տաք է )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում