Այս մեկ համեմունքը դարձնում է ուտեստն էլ ավելի նրբահամ և անուշաբույր: Տապակած դդմիկ

Բաղադրիչներ

2 հատ դ1 ատամիկ սխտոր

1 թ/գ օրեգանո

աղ

սև պղպեղդմիկ

Պատրաստման եղանակը

Դդմիկը խորանարդաձև կտրատել, ավելացնել օրեգանո, սև պղպեղ և լավ խառնել

Թավայի մեջ 2 ճ/գ ձեթ լցնել, ավելացնել կտրատած դդմիկը։ 5 րոպե տապակել, ապա ծածկել կափարիչն ու թողնել մինչև պատրաստ կլինի

Ավելացնել մանրացրած սխտոր, աղ, լավ խառնել և վերցնել կրակից

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում