Ա՛յս բաղադրատոմսով միսը ստացվում է չափազանց ախորժելի, հյութեղ և համեղ: Խոզի միսը` արքայախնձորով

Բաղադրիչներ

1 կգ խոզի կամ հավի միս

3 գլուխ սոխ

250 գ պանիր

500 գ մարինացված արքայախնձոր

աղ, սև պղպեղ

մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Միսը բաժանել հավասար մասերի, ձեթ քսել, համեմել աղով, սև պղպեղով (կարելի է ավելացնել սիրելի համեմունքները) և թողնել 10 րոպե

Ջեռոցի թավայի մեջ ձեթ քսել, ավելացնել կիսալուսնաձև կտրատած սոխ, համեմած միսը

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած արքայախնձոր

Ավելացնել քերած պանիր, մայոնեզ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 35-40 րոպե

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում