Այս բաղադրատոմսը ձեզ անպայման անհրաժեշտ կլինի: Պատրաստեք հենց ա՛յս տարբերակով, և բդիկները կստացվեն հյութեղ ու աննկարագրելի համեղ

Բաղադրիչներ

12-15 հավի բուդ

1 թ/գ պապրիկա

աղ

30 մլ ձեթ

80 մլ սոյաի սոուս

3 ճ/գ մեղր

1 թ/գ սև պղպեղ

4-5 ատամիկ սխտոր

Պատրաստման եղանակը

Բդիկների հաաստ հատվածներից երկուական կտրվածք անել

Լցնել տարայի մեջ համեմել պապրիկայով, աղով

Առանձին տսրսյի մեջ ձեթ լցնել, ավելացնել սոյաի սոուս, մեղր, սև պղպեղ, ճզմած սխտոր և լավ խառնել

Սոուսի մի մասը լցնել բդիկների վրա, խառնել, ծածկել և թողնել 20 րոպե

Դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե

Հանել, սոուսի մնացած մասով ևս մեկ անգամ պատել բոլոր բդիկները, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե

Կարող եք մատուցել ձեր սիրելի խավարտի հետ )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում