Բաղադրիչներ
12-15 հավի բուդ
1 թ/գ պապրիկա
աղ
30 մլ ձեթ
80 մլ սոյաի սոուս
3 ճ/գ մեղր
1 թ/գ սև պղպեղ
4-5 ատամիկ սխտոր
Պատրաստման եղանակը
Բդիկների հաաստ հատվածներից երկուական կտրվածք անել
Լցնել տարայի մեջ համեմել պապրիկայով, աղով
Առանձին տսրսյի մեջ ձեթ լցնել, ավելացնել սոյաի սոուս, մեղր, սև պղպեղ, ճզմած սխտոր և լավ խառնել
Սոուսի մի մասը լցնել բդիկների վրա, խառնել, ծածկել և թողնել 20 րոպե
Դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե
Հանել, սոուսի մնացած մասով ևս մեկ անգամ պատել բոլոր բդիկները, դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 10 րոպե
Կարող եք մատուցել ձեր սիրելի խավարտի հետ )))
Բարի ախորժակ