Բաղադրիչներ
1 սմբուկ
2 լոլիկ
100 գ ընկույզ
մաղադանոս
100 գ մայոնեզ
3-4 ատամիկ սխտոր
աղ
սև պղպեղ
ձեթ
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկը միջին երկարությամբ կտրատել, համեմել աղով, սև պղպեղով, ավելացնել ձեթ, լավ խառնել, շարել ջեռոցի տապակի վրա և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում: Թողնել այնքան, մինչև կկարմրեն
Ընկույզը բովել, ապա մանրացնել
Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած լոլիկ, մաղադանոս, ջեռոցից հանած սմբուկը, մայոնեզ, ճզմած սխտոր, աղ, սև պղպեղ և լավ խառնել
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ