Բաղադրիչներ
3 ու
Աղ
8 գ վանիլային շաքարավազ
150 գ շաքարավազ
100 մլ ձեթ
60 մլ նարնջի հյութ
100 գ յոգուրտ
60 գ գազար
30 գ ընկույզ
250 գ ալյուր
16 գ խմորիչ
100 գ կարագ
1 ճ/գ մեղր
Պատրաստման եղանակը
Ձվերին ավելացնել մի պտղունց աղ, վանիլային շաքարավազ, շաքարավազ և լավ խառնել
Ավելացնել ձեթ, նարնջի հյութ և լավ խառնել: Ավելացնել յոգուրտ` խառնել
Ավելացնել քերած պանիր, մանրացրած ընկույզ և խառնել
Ավելացնել ալյուր, խմորիչ և լավ խառնել
Ստացված խմորը լցնել կեկսի համար նախատեսված ձևի մեջ և դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 40 րոպե
Առանձին տարայի մեջ կարագ դնել, ավելացնել մեղր և լավ խառնել
Լցնել կեկսի վրա, զարդարել ընկույզով
Կարող եք մատուցել )))
Բարի ախորժակ