Այնքան համեղ է, որ սեղանին ոչինչ չի մնա: Աղացած միսն ու կարտոֆիլը` ջեռոցում

Բաղադրիչներ

1կգ կարտոֆիլ

աղ

մաղադանոս

պարմեզան պանիր

1 ձու

1 գլուխ սոխ

3 ճ/գ ձիթայուղ

400 գ աղացած միս

60 գ պաքսիմատ

Պատրաստման եղանակը

Կարտոֆիլը մաքրել, մեծ կտորների բաժանել, խաշել եռման ջրում, ավելացնել 1 թ/գ աղ: Խաշած կարտոֆիլը ճզմել

Ավելացնել մաղադանոս, աղ, սև պղպեղ, քերած պարմեզան պանիր, 1 ձու և լավ խառնել

Սոխը խորանարդաձև կտրատել, ձիթայուղի մեջ տապակել, 0,5 թ/գ աղ ավելացնել

Աղացած միսը համեմել սև պղպեղով, 0,5 թ/գ աղով, ավելացնել մաղադանոսը և տապակած սոխը

Ջեռոցի համար նախատեսված թավայի մեջ սննդային թուղթ փռել, պաքսիմատ լցնել, տարածել, ավելացնել կարտոֆիլի պյուրեն` տարածել

Միսը լցնել կենտրոնական հատվածի վրա

2 ծայրերը միացնել իրար

Լայնությամբ կտրտել

Դասավորել ջեռոցի թավայի մեջ՝ մսի երևացող մասը դեպի վեր

Դնել 180°С ջեռոցում 35-40 րոպե

Շտապեք համտեսել

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում