Ամենահամեղ և արագ պատրաստվող պիցցան, հենց թավայի մեջ պատրաստվծն է, որի բաղադրատոմսը դուք արդեն ունեք:

Բաղադրիչներ

Խմորի համար`

4 ճ/գ թթվասեր

4 ճ/գ մայոնեզ

2 ձու

9 ճ/գ ալյուր

Միջուկի համար`

1 լոլիկ

2 նրբերշիկ

1 թթու վարունգ

80 գ պանիր

1-2 ճ/գ տոմատի մածուկ

համեմ

Պատրաստման եղանակը

Խմորի համար` ձվին ավելացնել թթվասեր, մայոնեզ, ալյուր և լավ խառնել

Լոլիկը, նրբերշիկը, վարունգը շրջանաձև կտրատել, պանիրն անցկացնել քերիչով

Թավայի մեջ ձեթ լցնել, լցնել խմորը, տարածել, ավելացնել տոմատի մածուկ, տարածել

Ավելացնել բոլոր կտրատած բաղադրիչները` նրբերշիկ, լոլիկ, վարունգ, պանիր, ծածկել կափարիչն ու թողնել մինչև պատրաստ լինի (6-7 րոպե)

Զարդարեք համեմով կամ սամիթով և մատուցեք )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում