Բաղադրիչներ
5 ձու
2 բաժակ շաքարավազ
2 ճ/գ մեղր
100 մլ կաթ
600 գ ալյուր
2 թ/գ փխրեցուցիչ
3 թ/գ կակաո
Կրեմի համար`
200 գ կարագ
0,5 թ/գ վանիլին
2 տուփ եփած խտացրած կաթ
Պատրաստման եղանակը
Ձուն հարել` ավելացնելով շաքարավազ, մեղր

Ավելացնել կարագ, շարունակել հարել, և ավելացնել կաթ

Ալյուրին ավելացնել փխրեցուցիչ, մաս-մաս լցնել և շարունակել հարել

Ավելացնել կակաո, հարել։ Ստացված խմորը բաժանել 3 հավասար մասերի և առանձին-առանձին դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում

Կրեմի համար հարել կարագը, ավելացնել վանիլին

Ավելացնել եփած խտացրած կաթ, շարունակել լավ հարել

Խմորի մի շերտի վրա կրեմ քսել, դնել 2-րդ շերտը, դարձյալ կրեմ քսել, 3-րդը՝ ` կրեմ քսել

Կարելի է զարդարել ընկույզով և կառամելով (ըստ ցանկության)

Պատրաստենք սիրով )))

Բարի ախորժակ