Ամենահամեղ շիլան՝ ձեր ընթրիքի սեղանին: Բրնձով և դդումով շիլա

Բաղադրիչներ

450 գ դդում

450 մլ կաթ

300 մլ ջուր

200 գ բրինձ

2 ճ/գ շաքարավազ

աղ

Պատրաստման եղանակը

Կաթսայի մեջ կաթ և ջուր լցնել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած դդումը, դնել գազօջախին (պարբերաբար խառնել)

Հենց եռա` ավելացնել բրինձը, թողնել եռա, ապա կրակն իջեցնել, համեմել աղով, ավելացնել շաքարավազ, ծածկել կափարիչն ու թողնել 25-30 րոպե

Մատուցելու ժամանակն է )))

Բարի ախոժակ

Կիսվել Facebook-ում