Ամենահամեղ մինի պիցցաների պատրաստման պարզ բաղադրատոմս ընդամենը 10 րոպեում

Մինի պիցցա
Արագ և հեշտ պատրաստվող պիցցաներից ուղղակի հիացած կմնաք, Ձեր ընտանիքի անդամները անտարբեր չեն մնա:

Բաղադրիչներ

  • 10 կտոր ֆրանսիական բատոն
  • 150 գ երշիկ (ըստ ցանկության)
  • 2 հատ լոլիկ
  • 1-2 հատ պապրիկա կամ կարմիր պղպեղ
  • 150 գ պանիր
  • 2-3 ճաշի գդալ մայոնեզ
  • կանաչի (ըստ ցանկության)
  • աղ
  • սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

1 Երշիկը մանր կտրատել:
2 Կարմիր և դեղին պղպեղները կտրատել:
3 Լոլիկը մանր կտրատել:
4 Պանիրը անցկացնել քերիչով:
5 Կտրատված մթերքները խառնել իրար, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, մայոնեզ և խառնել:
6 Միջուկը քսել կտրատված հացի վրա:
7 Դնել ջեռոցի մեջ 180° C տաքությամբ, եփել 15 րոպե:
8 Վրան պանիր լցնել և թողնել ջեռոցում ևս 2 րոպե:
Բարի ախորժակ:
Կիսվել Facebook-ում