Ամենահամեղ, հագեցնող և օգտակար աղցաններից մեկը, որը կպատրաստեք րոպեների ընթացքում։ Հավի լյարդով աղցան

Բաղադրիչներ

300 գ հավի լյարդ

աղ, սև պղպեղ

3 կտոր տարեկանի հաց

1,5 ճ/գ ձեթ

0,5 թ/գ կարմիր քաղցր պղպեղ

2-3 ատամիկ սխտոր

70 գ պանիր

տարատեսակ կանաչեղեն՝ հազար, ռուկոլլա, սպանախ և այլն

Սոուսի համար՝

3 ճ/գ ձեթ

2 ճ/գ սոյայի սոուս

1 թ/գ հատիկավոր մանանեխ

2 ճ/գ կիտրոնի հյութ

Պատրաստման եղանակը

Հավի լյարդը տապակել, ավելացնել աղ, սև պղպեղ, ապա փաթաթել փայլաթիթեղի մեջ և մի կողմ թողնել (այսպես միսը կմնա փափուկ և նուրբ)

1,5 ճ/գ ձեթին ավելացնել ճզմած սխտոր, կարմիր քաղցր պղպեղ, լավ խառնել, լցնել թավայի մեջ։ Ավելացնել խորանարդաձև կտրատածած հացի կտորները, մի քանի րոպե տապակել

Սոուսի պատրաստման համար անհրաժեշտ է 3 ճ/գ ձեթին ավելացնել հատիկավոր մանանեխ, կիտրոնի հյութ, սոյայի սոուս և լավ խառնել

Մատուցվող ափսեի մեջ կանաչեղեն լցնել

Տապակած միսը կտրատել, ավելացնել կանաչեղենին, ավելացնել ստացված սոուսը

Ավելացնել տապակած հացը, քերած պանիրը և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում