Ամենագունեղ, համեղ և ախորժելի ուտեստը՝ ձեր ճաշի սեղանին։ Բանջարեղենով և բրնձով փլավ

Բաղադրիչներ

1 գլուխ սոխ

1 գազար

1/2 դեղին և կարմիր պղպեղներ

1 դդմիկ

100 գ լոլիկ

մաղադանոս

150 գ բրինձ

300 գ արգանակ՝ հավի կամ բանջարեղենային

աղ, սև պղպեղ

Պատրաստման եղանակը

Սոխը խորանարդաձև կտրատել․ 2 րոպե տապակել, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գազար, թողնել ևս 2 րոպե

Ավելացնել խորանարդաձև կտրատած գունավոր պղպեղներ, թողնել 2 րոպե, ավելացնել խորանարդաձև կտրատած դդմիկ, լոլիկ, թողնել 3 րոպե

Ավելացնել բրինձ, արգանակ, աղ, սև պղպեղ, ծածկել կափարիչն ու թողնել կրակին 15 րոպե

Զարդարել մանրացրած մաղադանոսով և մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում