Ամենաարագ և հեշտ պատրաստվող ռուլետը Ձեր նախընտրած միջուկով

Ջեմով ռուլետ
Արագ և հեշտ պատրաստվող այս ռուլետը նոր ամառային գույներ կբերի Ձեր խոհանոց:

Բաղադրիչներ

  • 4 հատ ձու
  • 125 գ շաքարավազ
  • 125 գ ալյուր
  • 10 գ փխրեցուցիչ
  • 1 տուփ վանիլին
  • 4 ճաշի գդալ ջուր
  • 50 գ ծիրանի ջեմ
  • շաքարի փոշի (ըստ ցանկության)

Պատրաստման եղանակը

1 Ձվի սպիտակուցը առանձնացնել դեղնուցից:
2 Սպիտակուցը հարիչով հարել, ավելացնել մի փոքր աղ:
3 Սպիտակուցին ավելացնել շաքարավազի մի մասը, մյուս կեսն առանձնացնել դեղնուցի համար:
4 Դեղնուցը հարել, ավելացնել շաքարավազ, վանիլին և հարել:
5 Դեղնուցին ավելացնել 4 ճաշի գդալ սենյակային ջերմաստիճանի ջուր, խառնել:
6 Դեղնուցը ավելացնել սպիտակուցին և խառնել:
7 Ստացված զանգվածին ավելացնել ալյուրը և խառնել:
8 Խմորը լցնել տարայի մեջ և հավասարեցնել:
9 Թխել 180° ջերմաստիճան տաքությամբ 10-15 րոպե:
10 Թխվածքը հանել ջեռոցից, վրան ծիրանի ջեմ քսել, ոլորել, և վրան շաքարի փոշի շաղ տալ:
Բարի ախորժակ:
Կիսվել Facebook-ում