Բաղադրիչներ
2 սմբուկ
0,5 գլուխ սոխ
3 ատամիկ սխտոր
մաղադանոս
1/2 կծու պղպեղ
2 ճ/գ ձեթ
1 ճ/գ 9% քացախաթթու
1 թ/գ աղ
1 թ/գ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակը
Սմբուկը երկարությամբ կտրատել, 10 րոպե թողնել աղաջրի մեջ, ապա դնել 190°С տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե

Սոխը և սխտորը մանրացնել, ավելացնել մանրացրած մաղադանոս, կծու պղպեղ, ձեթ, քացախաթթու, աղ, շաքարավազ

Սմբուկները խորանարդաձև կտրատել և ավելացնել սոխին: Լավ խառնել 1 ժամ թողնել սառնարանում և մատուցել )))

Բարի ախորժակ