Ամանորյա գեղեցիկ նախաճաշ, որը միանգամից հետաքրքրություն է առաջացնում իր հետաքրքիր տեսքով: Լավաշով նախուտեստ

Բաղադրիչներ

7-8 շրջանաձև լավաշ

ձեթ

սամիթ

150 գ երշիկ

1 թարմ վարունգ

2 խաշած ձու

50 գ պանիր

կանաչ սոխ

աղ

մայոնեզ

Պատրաստման եղանակը

Լավաշը կիսել 2 մասի, փաթաթել ինչպես պաղպաղակի վաֆլին, ամրացնել փայտիկով, ձեթ քսել

Դնել 180°С տաքացրած ջեռոցում 10-15 րոպե

Երշիկը, վարունգը մանր կտրատել, ավելացնել քերած ձու, պանիր, մանրացրած կանաչ սոխ, աղ, մայոնեզ և լավ խառնել

Յուրաքանչյուր լավաշի փաթեթները լցոնել ստացված խճողակով, ապա թաթախել մանրացրած սամիթի մեջ

Կարող եք մատուցել )))

Բարի ախորժակ

Կիսվել Facebook-ում