Բաղադրիչներ
100 գ թարմ վարունգ
100 գ գազար
100 գ եփած ապխտած երշիկ
100 գ մարինացված եգիպտացորեն
150 գ խաշած լոբի
50 գ չորահաց
սամիթ
մաղադանոս
աղ
սև պղպեղ
մայոնեզ
Պատրաստման եղանակը
Վարունգը և երշիկը կտրատել նախ շրջանաձև, ապա` երկարությամբ: Գազարը քերել կորեական աղցանի համար նախատեսված քերիչով
Բոլոր բաղադրիչները խառնել իրար, ավելացնել մարինացված եգիպտացորենը, լոբին
Ավելացնել կտրտած սամիթ, մաղադանոս, մի պտղունց աղ, սև պղպեղ, մայոնեզ և լավ խառնել
Մատուցելուց ավելացնել չորահաց )))
Բարի ախորժակ